jueves, 2 de febrero de 2012

02/02/2012 - Últims retocs!


Avui, a la última sessió de classe amb l’Àngels, hem acabat d’enllestir tots els treballs que teníem pendents d’entrega. A més, hem pogut solucionar tots aquells dubtes que encara no havíem pogut resoldre, com ara penjar el JClic adequadament amb el Kompozer, per tal que es pogués obrir des de l’enllaç web amb el format que el JClic requereix. Això ens ha passat, principalment, perquè des de l’ordinador que hem penjat i enllaçat el document JClic no tenia el Java instal·lat i, per aquest motiu ho hem hagut de fer des de l’ordinador de la Universitat.

Un cop resolts els dubtes, hem acabat d’enllestir el pòster o cartell que havíem de fer per a la “Fira”, per entregar, juntament, amb l’informe del projecte i amb un document amb les diferents adreces dels Portafolis de les components del grup i amb l’adreça del Bloc que hem realitzat en el nostre projecte “Família-Escola, Acció Compartida”.

Malauradament, a causa de les condicions meteorològiques, no ha estat possible dur a terme la “Fira” que es tenia pensada per a fer a l’endemà. Ens ho han confirmat a través d’un e-mail, però quan estàvem imprimint els diferents documents d’entrega per el projecte, ens hem trobat a l’Eduard i ens ha dit que podíem deixar la nostra entrega a la seva bústia del despatx. Per tant, tot i que a la “Fira” no hi podrem assistir, l’entrega s’ha pogut quedar a la Universitat, en mans d’un dels mestres que formen part d’aquesta assignatura. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario