miércoles, 1 de febrero de 2012

31/01/12 - Enllestim el Projecte!


En Joan Anton, en aquesta última sessió de classe, ens ha retornat l’Informe del Projecte que li vam enviar prèviament per a què ens el pogués corregir. La veritat, és que com a grup, estem molt satisfetes de la nostra feina. Creiem que la valoració que ens ha fet en Joan Anton sobre el treball ha estat molt positiva, i aquelles coses que haguem de millorar les tindrem en compte per a l’entrega final.

És cert que sempre és adequat citar referències bibliogràfiques i autors a l’hora d’engegar un treball com aquest. Un Informe sobre el nostre Bloc, en aquest cas. És important fer menció d’aquella documentació que ens ha servit per aprofundir en el Projecte. Així doncs, és un aspecte que tindrem en compte.

Pel què fa al nostre Bloc de l’escola “El Gronxador” (Projecte) ja gairebé està acabat. Avui teníem alguns dubtes preparats per a preguntar i, en Joan Anton, ens ha dit que l’anéssim a veure en una tutoria. Així doncs, a l’hora citada, ens hem dirigit cap al seu despatx i hem estat investigant, amb la seva ajuda, la manera per la qual es pengen vídeos al WordPress. Finalment, hem pogut veure que el format de vídeo que volíem penjar no era compatible i, per tant, necessitàvem el codi o l’adreça del vídeo i, per aquest motiu, l’hem hagut de penjar al Youtube. Però, a la fi, el vídeo ha quedat plasmat en el nostre Bloc.

En aquesta tutoria, a més, he après sobre un recurs més que et permet penjar documents i fer-los públics, de tal manera que és un espai on sempre podràs accedir a les adreces i als codis dels diferents documents. Aquest programa és l’anomenat SkyDrive, i penso que és interessant haver conegut un altre estri que em pot servir d’ajuda en un altre situació.

PROJECTE: BLOC "EL GRONXADOR"

No hay comentarios:

Publicar un comentario