jueves, 12 de enero de 2012

12/01/12 - Imatges en movimemt amb el CorelDraw i el Movie Maker!


En la sessió d’avui, amb l’Àngels, hem après un nou recurs digital, que es treballa a partir del CorelDraw, el qual et permet crear una imatge en moviment, amb un conjunt de fotogrames o imatges que projectades a una velocitat mínimament ràpida et permeten percebre el moviment.

Trobo que és molt interessant aprendre a utilitzar aquests tipus de recursos perquè a l’Educació Infantil es poden treballar els contes, la imatge, el moviment i diferents àrees d’una forma atractiva, original i basada en les tecnologies. A banda d’haver realitzat aquesta pràctica, l’Àngels ens ha parlat de diferents programes que et permeten treballar, també, la imatge en moviment de la mateixa manera que amb el CorelDraw, com ara l’Stop Motion.

A més a més, ens ha ensenyat diferents tècniques que s’han utilitzat per a treballar la imatge en moviment al llarg de la història, com el Folioscopi (1868), el Zoòtrop (1834) o el Taumàtrop (1825), entre d’altres. Totes aquestes tècniques són molt diverses, però persegueixen un mateix objectiu, ja citat anteriorment.

A hores d’ara, ja disposem d’un gran ventall de possibilitats per a treballar amb els infants en un futur. Trobo que és molt interessant aprendre’n, perquè et poden facilitar la teva tasca docent, per tal d’oferir una educació de qualitat i significativa per als infants.

1 comentario: