sábado, 21 de enero de 2012

19/01/12 - Què és el Portafoli?


Avui ha vingut l’Eduard ha explicar-nos en què consisteix l’entrega final. Així doncs, ens ha presentat en què consisteix el Portafoli que haurem de realitzar per a entregar l’últim dia de l’assignatura.

Aquesta eina, com prou bé podia imaginar, és un recull que engloba totes les tasques que hem anat realitzant. Però, és una eina també digital! Amb això vull dir que crearem, amb ajuda de dos programes: el Kompozer i el Filezilla, una espècie d’índex que estarà enllaçat amb cadascuna de les tasques que hem realitzat al llarg del curs, ja siguin tasques URL o no. Mai hagués imaginat que Internet et permetés la possibilitat de desar a la xarxa tasques que no fossin URL d’una forma tan estructurada i senzilla. Pel que he pogut entendre, és com una mena de format que funciona de la mateixa manera que el Youtube, un lloc a la xarxa on un pot penjar i desar el que més l’interessi.

Penso que la realització d’aquest Portafoli em servirà molt de cara al futur, perquè així podré anar desant totes les tasques que trobi més interessants i, amb la certesa, que mai es podran perdre perquè hi seran a la xarxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario