martes, 10 de enero de 2012

10/01/12 - Iniciem el Projecte Final: El Bloc d'una escola infantil.


En la sessió d’avui, hem començat a treballar amb el projecte final que estem duent a terme en aquesta assignatura. Nosaltres, com ja he comentat en alguna entrada anterior, hem pensat en la creació d’un Bloc per a una escola que avarca tant el primer (escola bressol) com el segon cicle (parvulari) d’Educació Infantil.

Primerament, hem estat pensant les entrades que podríem introduir en el nostre Bloc. Hem cregut convenient posar-hi entrades de tot tipus, en les quals es comentaran diferents propostes que realitza l’escola: activitats que fan els alumnes a l’aula (el Joc Heurístic, la Panera dels Tresors, activitats d’experimentació, etc.), activitats que es fan fora del centre escolar (excursions, colònies, etc.), festes tradicionals que es celebren a l’escola (Nadal, el Carnestoltes, etc.), informació del material que s’incorpora a l’escola, etc.

Tot i que hem tingut molts dubtes a l’hora de decidir si fer el Bloc amb el Blogger o amb el WordPress, hem cregut convenient posar-nos una meta, tot i que ens aporti algunes dificultats, per aprendre a utilitzar un nou recurs TIC. És important, doncs, que com a futurs mestres dins d’una etapa on les escoles, cada vegada més, estan més compromeses amb les TIC/TAC, ampliem les nostres competències i tinguem la iniciativa per aprendre coses noves. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario