martes, 8 de noviembre de 2011

08/11/11 – Aprenem una mica més sobre els entorns virtuals d’aprenentatge!

Avui ha estat un dia en el qual hem dedicat tota la sessió de manera pràctica, ja que hem pogut aprendre una mica més sobre alguns entorns virtuals d’aprenentatge, com ara el Google Docs. Jo ja havia treballat amb aquest recurs anteriorment i, per tant, no em venia de nou. Trobo, doncs, que treballar mitjançant el Google Docs és una bona forma de compartir amb aquelles persones que més desitgis la feina que es trobi en qüestió.

Avui, per exemple, a través d’aquesta eina de treball, hem elaborat una història que té per títol “Una petita història de Nadal”. Cadascú de nosaltres havia de participar afegint-hi una petita aportació a la història, de tal manera que prengués concordança amb el què les meves companyes i els meus companys escrivien.

Una de les coses que he après i que considero que és molt útil és el poder crear un qüestionari, mitjançant el Google Docs, entorn a un tema determinat, per tal que les persones amb les quals el vulguis compartir el puguin realitzar.

Sens dubte, és molt important que un mestre tingui un ventall de possibilitats, i en aquest cas de recursos disponibles com els entorns virtuals d’aprenentatge, al seu abast, per tal de poder oferir als infants l’educació que es mereixen, fent ús de les TIC i les TAC de la manera més qualitativa possible i servint, doncs, de suport per a dur a terme el procés d’ensenyament-aprenentatge. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario