jueves, 1 de diciembre de 2011

01/12/11 – El Joc Interactiu mitjançant el Power Point!

Aquesta sessió, amb l’Àngels, m’ha semblat molt interessant, ja que hem pogut esbrinar una nova funció que se li aplica al Power Point: el Joc Interactiu!

Jo, molt sovint, utilitzo el Power Point per a fer presentacions amb diapositives per a la Universitat. La veritat que mai hagués pensat que a partir d’aquest programa es pogués utilitzar com a recurs per a l’Educació Infantil, ja que sempre li havia adjudicat una funcionalitat molt formal i no pas lúdica.

Considero que mitjançant el Joc Interactiu, l’infant pot gaudir al mateix temps que s’enriqueix amb nous aprenentatges, ja que pot ser un recurs digital que complementi un treball previ que s’hagi fet a l’escola. El fet d’alternar els ítems que es proposa l’activitat amb les fotografies és força atractiu per als infants, ja que d’una manera més visual poden arribar a comprendre i aprendre d’una manera més significativa.

Jo i la meva companya, com que casualment estem realitzant la creació d’un Racó de Ciències entorn a les formigues, hem pensat que seria interessant poder connectar aquesta tasca amb el treball de l’altre assignatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario