jueves, 1 de diciembre de 2011

29/11/11 – Iniciem el Projecte Final

Avui, a la classe amb en Joan Anton, per grups de treball hem hagut d’engegar la nostra proposta del Projecte Final.

Primerament, no sabíem ben bé de quina manera encarar el treball, ja que ha de tractar-se d’una proposta interessant, útil, pràctica, creativa i que inclogui alguns d’aquells aspectes que hem anat aprenent al llarg de tota l’assignatura d’Alfabetització Digital. No sabíem si destinar la nostra proposta als infants de l’aula, a les famílies o a la resta de l’equip docent de l’escola i, per tant, hem decidit crear un Bloc que ens permet aquesta interrelació entre alumne-escola-família.

Fins al moment, hem treballat força a partir del Bloc de Blogger i considerem que és una eina útil i senzilla de manejar, per aquest motiu ens hem marcat un repte per tal d’aprendre una mica més. Així doncs, hem decidit crear un Bloc més complexa, pel què fa al seu disseny i a la seva utilització, a partir del WordPress.

Esperem que mitjançant aquest recurs siguem capaces d’ensortir-nos-en i que el treball final resulti un èxit. Pot ser que trobem algunes dificultats a l’hora d’elaborar-lo, però creiem que disposem de les eines necessàries per a portar a terme la resolució dels nostres possibles dubtes.

Per últim, m’agradaria justificar el perquè de la creació d’un Bloc. A l’escola és molt important mantenir contacte i un seguiment amb els infants, amb les seves famílies i amb l’equip educatiu del centre; i, per aquest motiu, el Bloc ens permet ser un mitjà a partir del qual poder compartir les experiències, les novetats i, en general, el dia a dia de l’escola. També, creiem que l’objectiu principal del Bloc és aconseguir una bona comunicació entre família-escola, per tal que hi hagi una col·laboració, coordinació i participació comuna. A més, pretenem informar, proporcionar suport als alumnes i enfortir els lligams de relació entre família-escola.


No hay comentarios:

Publicar un comentario