viernes, 14 de octubre de 2011

13/10/11 - Sobre la imatge digital i el color!

A la sessió d'avui, la mestra ens ha explicat diferents conceptes relacionats amb la fotografia que poden ser molt útils a nivell d'usuari per tal de conèixer noves tècniques de fotografia.

A més, hem conegut diferents programes per comprimir els arxius i/o les fotografies. Penso que és interessant conèixer-ne'n alguns perquè segons el que utilitzis pot empitjorar la qualitat de la fotografia.

M'ha sorprès molt que es denominin com a colors primaris el vermell viu, el blau fosc i el verd, ja que en la meva infància sempre me'ls havien presentat anomenats com el groc, el cian i el magenta. Però és curiós perquè aquests són els colors que vindrien a ser els colors additius secundaris.




També, haig de dir que l'Àngels té tota la raó quan diu que a l'escola poques vegades et deixen utilitzar els colors blanc i negre. Però, penso que d'aquests colors neutres  també se'n poden extreure produccions molt interessants.

Penso que una fotografia pot tenir de forma implícita molt contingut que s'ha d'interpretar i, per aquest motiu, considero que la fotografia és important que estigui ben feta, tant pel què fa als colors, a la mida de les imatges o a la seva resolució, entre d'altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario