martes, 18 de octubre de 2011

18/10/11 – Entorns virtuals i mitjans per a l’ensenyament-aprenentatge!

Avui hem començat una sessió, amb l’Eduard, destinada al coneixement d’entorns visuals i mitjans  per a dur a terme el procés d’ensenyament i aprenentatge a través de l’ús de les TIC i de les TAC d’una forma qualitativa.
Així doncs, he pogut observar que hi ha una gran quantitat d’eines disponibles apropiades per a dur a terme una tasca educativa de qualitat immergida en les TIC i en les TAC. Moltes d’aquestes eines, com ara els Blocs, les Wikis, el Moodle, el Google Docs, les Webquests, les pissarres digitals, entre d’altres, ens aporten un gran recolzament en la nostra tasca educativa com a futurs mestres. És per això que les hem de conèixer i hem de saber trobar la utilitat que ens pot propiciar cadascuna d’elles, per tal de garantir una intervenció educativa de qualitat.
Per altra banda, hem realitzat una petita activitat per mitjà de la qual hem pogut cercar diversos mitjans virtuals que utilitzen a les escoles d’infantil i, sincerament, m’ha sorprès que un gran nombre d’escoles utilitzen aquests mitjans! Jo personalment no sabia que s’utilitzés el Moodle, per exemple, a tantes escoles com a eina d’aprenentatge i comunicació. Trobo que de mica en mica les TIC i les TAC van prenent la posició que es mereixen en aquest entorn educatiu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario