jueves, 20 de octubre de 2011

20/10/11 – Aprenent del Paint Brush i del Photoshop!

Avui a l’aula hem realitzat una tasca per esbrinar com una imatge pot variar en la seva mida i el seu pes depenent de la seva resolució. La pràctica la hem fet mitjançant dos programes com ara el Paint Brush i el Photoshop. Així doncs, la mestra ens ha proporcionat diferents imatges i ens ha permès que les manipuléssim i els hi canviéssim el nombre de píxels i el format per desar la imatge, per tal que poguéssim entendre el perquè dels canvis en mida i pes que es desenvolupen en les imatges.
Considero molt interessant aprendre a utilitzar el Photoshop per millorar la qualitat de les imatges o fotografies. A més, moltes vegades ens sorgeixen inconvenients a l’hora de desar imatges des d’una pàgina web, d’enganxar-les en un document, d’enviar-les per e-mail o d’utilitzar-les en una presentació Power Point, per exemple, com a conseqüència de la seva mida o de la seva resolució. D’aquesta manera, doncs, podrem posar-hi solucions a aquest tipus d’inconvenients.
Haig de dir, però, que tot i així necessito encara força pràctica perquè no he acabat d’entendre ben bé els diferents passos a seguir al llarg de la tasca. Però amb la tasca que se’ns ha proposat per a realitzar crec que podré practicar i aprendre’n el més aviat possible.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario