martes, 25 de octubre de 2011

25/10/11 - Experimentem amb el JClic: creem activitats!

Avui, a la sessió que hem dut a terme amb l’Eduard, hem pogut experimentar de manera directa i més vivencial amb el JClic. Més concretament, hem estat manipulant el JClic amb la finalitat d’aprendre a crear activitats per portar a terme amb els infants.

El tema que hem escollit jo i la meva companya per les activitats del JClic és sobre els animals de la granja, però en anglès (the farm animals), per tal que els infants s’introdueixin en la descoberta per la llengua anglesa. Així doncs, s’ha decidit a l’aula que duríem a terme la realització de dues activitats: la creació d’un puzle i d’una sopa de lletres.

Trobo que és molt interessant conèixer les possibilitats que ofereix el JClic perquè, com a futurs mestres, ens pot ser molt útil per poder treballar amb aquest recurs a l’aula en un moment determinat. A més, és una eina molt fàcil de manejar i que es pot utilitzar per a treballar l’àrea de desenvolupament que més interessi, triant ,així, el tema i les activitats que el mestre trobi més adients i en concordança amb els objectius que es plantegin.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario